Na rozdiel od väčšiny medovín, Včelovina kvasí v nízkych teplotách okolo 17 °C.
Výroba za studena je náročnejšia, no odmenou za trpezlivosť je, že v nápoji sa lepšie zachovajú chuťové nuansy medu.
Včelovina je výsledok dlhého experimentovania s medom. Dômyselnú chuť, akú nenájdete nikde inde, bola dosiahnutá zmiešaním troch rôznych druhov medov. Ich vyvážená kupáž je základom budúcej chuti a arómy Včeloviny.
Pri výrobe Včeloviny nie sú používané chemické konzervanty, arómy ani farbivá.
Základom je med, voda a majstrovstvo včelárov.
Pri výrobe sa používa čistá pitná voda z oblasti Malých Karpát, štvornásobne filtrovaná, s vhodným pomerom minerálov a samozrejme to najdôležitejšie – ušľachtilé kvasinky.
Nájdete v našej vinotéke:
Včelovina Špeciál
Včelovina Original 0,75l
Včelovina Original 0,5l
Medovina Ríbezľová
Medovina Original (Prešporská Medovina)